Waarom Gumbo?

iu

Gumbo Millennium organiseert verschillende feesten, activiteiten, lezingen en excursies naar bedrijven. Regelmatig is er voor de leden op donderdagavond een soosavond in Het Vliegende Paard. Het Vliegende Paard is hét studentencafé van Windesheim en ook vele medestudenten zijn bekend met dit te gekke café. Aan het begin van elk collegejaar organiseren wij een intro om kennis te kunnen maken met Gumbo Millennium en andere studenten. De intro is een evenement waar wij als vereniging elk jaar naar toe leven en veel plezier aan beleven.

Bij Gumbo heerst geen Jasje dasje cultuur zoals je die misschien kent van andere verenigingen. Je mag je kleden naar je eigen stijl, waar de kleuren van Gumbo natuurlijk perfect bij matchen. Onze ervaring is dat de meeste studenten die net zijn begonnen met hun studie heel veel vragen hebben. Gelukkig beschikken wij als vereniging over jarenlange ervaring en kunnen wij jou daarbij ondersteunen. De problemen waar jij tegenaan loopt zijn herkenbaar voor de huidige leden.

Even tijd over tussen de colleges door? Kom gezellig even relaxen in ons verenigingshok op de begane grond van het T-gebouw op Windesheim. We bieden snacks, snacks en snacks aan voor een bodemprijsje. Je bent altijd welkom om even langs te komen voor snacks of snacks of om even snacks te komen proeven.

Voor de leergierigen en actievelingen onder ons zijn er diverse commissies die je kan versterken. Wil jij achter de bar helpen bij een feest? Of help/verzin je liever een gestoord uitje of activiteit? Wij hebben de mogelijkheden om je deze kansen te bieden. Verder kunnen wij je ook helpen met je verdere loopbaan tijdens of na je studie. Door de diverse sponsoren die Gumbo aantrekt hebben wij een groot aanbod aan afstudeerplaatsen, stageplekken en zelfs bijbanen. Wat wil je nog meer!

Gumbo Millennium,
Er is meer dan alleen studeren.